Veelzijdig

Communicatie, in al haar verschijningsvormen, dat is waar ons hart ligt.

Tijdens onze veelzijdige werkzaamheden in de natuureducatie, als grafisch ontwerper maar ook als voorlichter van diverse organisaties en als directeur van een bezoekerscentrum draaide het altijd om communicatie. Deze ervaring vormt de bagage waar wij graag uit putten.


Behalve over onze eigen ervaring beschikken wij ook over een netwerk met specialisten zoals fotografen, illustratoren en drukkerijen. Mede hierdoor zijn wij in staat om een totaalproduct te leveren.

Machteld Klees studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten, richting grafische vormgeving en werkte sindsdien als zelfstandig ontwerper. Vanuit haar betrokkenheid bij de kwaliteit leverde ze steeds vaker tekstbijdragen. Vandaar dat haar werkzaamheden, naast het vormgeven, nu ook voor een deel bestaan uit het redigeren en schrijven van tekst.

Daarnaast volgde ze een tuinbouwopleiding, begeleidde ze schooltuinwerk en combineert ze haar interesse voor communicatie met die voor wilde planten en tuinieren
.

Johan Vijfvinkel studeerde internationaal recht en werkte voor nationale en internationale milieuorganisaties. Hij organiseerde vele publiciteits- en voorlichtingsprojecten, coördineerde gedragsprogramma’s voor duurzaamheid en heeft veel ervaring met het organiseren van vrijwilligerswerk.