Bureau Zonneklaar

Bureau Zonneklaar, voor heldere communicatie

Kleinschaligheid is onze sterke kant. De lijnen zijn kort en onze betrokkenheid is groot. Wij vinden het belangrijk om ons in onze klanten in te leven. Vaak is het de toon, de kleur of de geschiedenis die een organisatie onderscheidt van anderen. Zo kunnen we het product in een bestaande traditie laten passen. Soms werkt het beter om daar juist van af te wijken. Wat het beste is kiezen we samen met u.
Heldere communicatie
Heldere communicatie

 

 

Onze werkgebieden zijn:

Tekst

Tekstredactie, van tikfout tot structuur. Ook maken we teksten geschikt voor diverse media en lezersgroepen. Daarnaast schrijven we graag zelf, voor verschillende doelgroepen. Specialiteiten: natuur, planten en tuinieren.

• Grafische vormgeving

Wij verzorgen het ontwerp en de opmaak van drukwerk waaronder boeken en tijdschriften. Ook kopen wij, op uw verzoek, drukwerk in. Bij ons kunt u dus terecht voor een volledig uitgevoerd en gedrukt ontwerp, van klein tot groot.

• Natuur en tuin

Naast 'binnen' ook 'buiten': wij geven adviezen over natuurrijke tuinen en toepassing van wilde planten. Zo houden we contact met de praktijk en kunnen we uit eigen ervaring schrijven.

 

Adres

Vingerhoed 5A
6953 BZ Dieren
Telefoon 0313-413931

e-mail: info[at]bureau-zonneklaar.nl